Kunstwacht Digitale Collectie

Met Kunstwacht Digitale Collectie uw gehele kunstcollectie ontsluiten

Een uniek systeem: Kunstwacht Digitale Collectie


Kunstwacht Digitale Collectie is uniek in Nederland. Dankzij onze door de jaren heen opgebouwde kennis en ervaring konden wij voor het ontsluiten van kunstcollecties dit speciale systeem ontwikkelen. Alle informatie over een kunstobject kan worden bijgehouden, zoals bijvoorbeeld de exacte locatie in een plattegrond of het reeds uitgevoerde en het geplande onderhoud. Bij elk object kan bovendien een onbeperkt aantal foto’s in hoge resolutie worden opgeslagen, evenals filmpjes en documenten.

Bijzonder praktisch en gebruiksvriendelijk is dat de Kunstwacht Digitale Collectie toegankelijk is via internet en met een gebruikersnaam en een wachtwoord kan worden benaderd. Er is dus geen speciale hard- of software nodig. Zoeken naar objecten in het systeem is eenvoudig en het is ook makkelijk om in Excel of PDF overzichten te genereren.


Ook kunnen wij de Kunstwacht Digitale Collectie aan uw bestaande systeem koppelen of kunnen we het inzetten als bron voor een publiekssite of de speciale app. Met onze Kunstwacht Digitale Collectie helpen wij al meer dan 100 gemeenten met het beheer van hun kunst in de openbare ruimte.